• تاریخ انتشار : 1399/11/18 - 09:34
افتتاح

آیین افتتاح داروخانه آموزشی بیمارستان شهید بهشتی با حضور مقامات بلند پایه ی استان

تجهیز و راه اندازی داروخانه آموزشی و سرپایی بیمارستان شهید بهشتی داروخانه سرپایی بیمارستان شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، پس از ۲ سال مجددا تجهیز و راه اندازی شد.

روابط عمومی دانشکده داروسازی, [۰۶.۰۲.۲۱ ۰۹:۲۷]🔷🔹 تجهیز و راه اندازی داروخانه آموزشی و سرپایی بیمارستان شهید بهشتی
🔵 داروخانه سرپایی بیمارستان شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، پس از ۲ سال مجددا تجهیز و راه اندازی شد.
✍️ به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، پیرو جلسات متعدد شورای سرپرستی داروخانه های دانشگاه و با مساعدت ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم غذا و دارو، با همکاری دو جانبه دانشکده داروسازی و بیمارستان شهید بهشتی مجوز تجهیز و راه اندازی مجدد داروخانه سرپایی بیمارستان شهید بهشتی به دانشکده داروسازی اعطا گردید.
حال با توجه به اینکه بیمارستان شهید بهشتی بعنوان مرکز تخصصی خون و آنکولوژی، دیالیز و آسم استان می باشد، قطعا راه اندازی و فعالیت داروخانه سرپایی خبری مسرت بخش و اقدامی حیاتی در تامین داروهای بیماران خاص منطقه غرب کشور خواهد بود.
روابط عمومی دانشکده داروسازی, [۰۶.۰۲.۲۱ ۰۹:۲۷]