• تاریخ انتشار : 1396/03/08 - 12:29

ارتباط دانشکده داروسازی با صنعت

با توجه به اهميت ارتباط بين دانشگاه ها با بخش هاي خصوصي عـلی الخصـوص صنايع و بمنظور توسعه پايدار کشور و گذار دانشگاه های کشور به دانشگاه های نسل سوم از این طریق، دانشکده داروسازی قراردادی در این خصوص با شرکت داروسازی اکسیر منعقد کرد. این قرارداد تحت عنوان " انجام آنالیزهای بیولوژیک حیوانی محصولات شرکت دارو سازی اکسیر" می باشد. لازم به ذکر است اجرای این طرح بر عهده آقای دکتر امیر نیلی احمد آبادی از گروه فارماکولوژی و توکسیکولوژی می باشد.

ضمن آرزوی موفقیت برای آقای دکتر امیر نیلی احمد آبادی، امید است شاهد پیشرفت های هر چه بیشتر مجموعه دانشکده داروسازی در سایه الطاف ایزد سبحان در راستای اعتلای نام ایران اسلامی باشیم.