• تاریخ انتشار : 1402/09/21 - 14:16
ارتقاء

ارتقاء دکتر زهرا نجفی از مرتبه استادیاری به دانشیاری

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، دکتر زهرا نجفی، عضو هیأت علمی گروه شیمی دارویی دانشکده داروسازی، با استناد نامه ای از سوی دکتر محمد مهدی مجذوبی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان و رئیس هیأت ممیزه از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافت.

در متن ابلاغ ارتقاء آمده است:

سرکار خانم زهرا نجفی

عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

موضوع: ارتقاء

با توجه به آیین نامه ارتقاء اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با استناد به بند (دو) مصوبات صد و ششمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه سرکارعالی به موجب این ابلاغ از مرتبه از مرتبه استادیاری به دانشیاری رشته شیمی دارویی ارتقاء می یابید.

ضمن تبریک این توفیق ارزشمند لازم می‌داند از تلاش خالصانه شما در اعتلای علمی دانشگاه صمیمانه تشکر نماید. امید است با استعانت از درگاه الهی در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره موفق و موید باشید.

دکتر محمدمهدی مجذوبی

رئیس دانشگاه و رئیس هیئت ممیزه