• تاریخ انتشار : 1398/05/08 - 08:20
مراسم تودیع و معارفه

برگزاری مراسم تودیع و معارفه مسئول امور مالی پردیس دانشگاه دانشکده های داروسازی، دندانپزشکی و توانبخشی

به‌گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، امروز یکشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۵/۰۶ از ساعت ۱۱:۳۰ مراسم تودیع و معارفه مسئول امور مالی پردیس دانشگاه ( دانشکده های داروسازی، دندانپزشکی و توانبخشی ) با حضور دکتر میر اسماعیلی_رئیس دانشکده ..

برگزاری مراسم تودیع و معارفه مسئول امور مالی پردیس دانشگاه( دانشکده های داروسازی، دندانپزشکی و توانبخشی  (

به‌گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، امروز یکشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۵/۰۶ از ساعت ۱۱:۳۰ مراسم تودیع و معارفه مسئول امور مالی پردیس دانشگاه ( دانشکده های داروسازی، دندانپزشکی و توانبخشی ) با حضور دکتر میر اسماعیلی_رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر درخشنده_رئیس دانشکده داروسازی، دکتر سیف پناهی_رئیس دانشکده توانبخشی، آقای حلافی مدیر امور مالی دانشگاه، معاونین اداری و مالی دانشکده های مذکور
و کارکنان حوزه مالی در سالن جلسات دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید
.

ابتدا حاضرین در این جلسه از قبول زحمات آقای مهدی دستیار در دوران تصدی پست مسئول امور مالی واحدهای پردیس دانشگاه تشکر و قدردانی بعمل آوردند و ضمن مناسب و مطلوب ارزیابی کردن مسائل مالی، برای ایشان از درگاه خداوند متعال در ادامه مسیر زندگی توفیق روزافزون مسئلت نمودند.

در ادامه حلافی مدیر امور مالی دانشگاه با اشاره به حساسیت و ظرافت امورات مالی، به ایراد سخنرانی در خصوص توانمندیها و شایستگی های آقای صالحی مسئول جدید امور مالی پرداخته و برای ایشان آرزوی توفیق و سربلندی نمودند.

در پایان توسط دکتر درخشنده رئیس دانشکده داروسازی به رسم یادبود با اهدای لوح از زحمات آقای دستیار در دوران تصدی این پست تقدیر و تشکر بعمل آمد.