• تاریخ انتشار : 1403/04/06 - 12:22
برگزاری مراسم جشن عید غدیر به مناسبت دهه امامت و ولایت امیرالمؤمنین در دانشکده داروسازی

در آستانه عید غدیر در مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۰۴ مراسم جشن عید غدیر به همت امور فرهنگی دانشکده داروسازی در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.

در این آیین که با حضور مسئولین دانشکده و جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی عیوضی ضمن تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر به فلسفه این دو عید بزرگ اسلامی و لزوم زنده نگه داشتن فرهنگ اعیاد اسلامی تأکید نمود.

وی همچنین با اشاره به فضایل حضرت علی(ع) از دیدگاه قرآن و روایات خاطر نشان کرد: وظیفه امروز مسلمانان به‌ویژه شیعیان این امام همام مطالعه و عمل به گفتار، کردار، رفتار و الگوقراردادن ایشان از همه جهات زندگی در حوزه های مختلف زندگی شخصی و اجتماعی است.

شایان ذکر است: مدیحه سرایی و مولودی خوانی، مسابقه و طرح سوال از فلسفه اعیاد قربان و غدیر و فضایل اخلاقی امیرالمومنین، اهدا جوایز و پذیرایی از دیگر برنامه های این مراسم پرشور بود.

ادمین داروسازی

ادمین داروسازی