• تاریخ انتشار : 1403/01/08 - 11:33
پیام تبریک سرپرست دانشکده داروسازی به مناسبت فرارسیدن سال نو

دکتر داود احمدی مقدم، سرپرست دانشکده داروسازی در پیامی فرارسیدن سال نو و تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

چه تقارن نیکویی است وقتی بهار و نوروز ایران زمین با بهار دل ها، ماه میهمانی خدا در آمیخته و ایران اسلامی، تلالویی از بهشت گشته و رنگ " سلاماً سلاماً " به خود می‌گیرد.

در سالی که گذشت بسیار کوشیدیم تا در کنار همدیگر سختی‌ها را مرتفع کنیم و رشد و بالندگی دانشگاه و فرزندان ایران را با هم نظاره گر باشیم.

اینجانب فرصت را مغتنم شمرده ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و فعالیت های ارزشمند همکاران (اساتید، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان) در جهت تحقق اهداف و برنامه های دانشگاه در سال ۱۴۰2، سال نو را به محضر این عزیزان و خانواده محترمشان صمیمانه تبریک عرض می نمایم و برای همگان از آستان حضرت احدیت، اوقاتی سرشار از برکت، معنویت، سلامت، شادابی و بهروزی آرزو دارم.

دکتر داود احمدی مقدم

سرپرست دانشکده داروسازی