• تاریخ انتشار : 1399/04/10 - 10:25
دیدار

دیدار عوامل شرکت سلامت پژوهان سپهر آریا با ریاست دانشکده داروسازی

ه گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ در روز یکشنبه مورخ1399/04/08 اعضاء شرکت سلامت پژوهان سپهر آریا مرتبط با انجمن بیماران P.k.U ( فنیل کتونوری ) با سرکارخانم دکتر کتایون درخشنده ریاست دانشکده داروسازی ......

دیدار عوامل شرکت سلامت پژوهان سپهر آریا با ریاست دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ در روز یکشنبه  مورخ1399/04/08 اعضاء شرکت سلامت پژوهان سپهر آریا مرتبط با انجمن بیماران P.k.U ( فنیل کتونوری ) با سرکارخانم دکتر کتایون درخشنده ریاست دانشکده داروسازی دیدار و در خصوص مسائل مختلف به بحث و گفتگله و پرداختند.

در این دیدار که در فضایی صمیمانه برپا شد تعدادی از این عزیزان به معرفی و اعلام کسب افتخارات ورزشی، هنری، فرهنگی و ( از جمله خانم فاطمه رحمانی در رشته دومیدانی کسب مقام اول و اقای علی ضیایی در رشته کاراته و دیگر عزیزان ... ) پرداخته و در مقابل دکتر درخشنده با اهدای لوح تقدیر از این افراد قدردانی بعمل آوردند.

بیماری فنیل کتونوری ( پی کی یو )بیماری مادرزادی و نادر است که عامل ابتلاء به آن تجمع اسید آمینه در بدن کودک بوده و تا آخر عمر همراه این کودکان می­باشد که می بایستی از مصرف پروتئین خودداری نمایند.