• تاریخ انتشار : 1400/10/07 - 13:51
پیام تبریک

عضویت در هیات مدیره انجمن علمی بیوفارماسی و فارماکوکینتیک

سرکار خانم دکتر کتایون درخشنده ریاست دانشکده داروسازی عضو هیات مدیره انجمن علمی بیوفارماسی و فارماکوکینتیک ایران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ پس از انتخابات صورت گرفته در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۵ دکتر کتایون درخشنده با کسب آراء لازمه به عضویت انجمن علمی بیوفارماسی و فارماکوکینتیک کشور درآمدند.ایجاد همکاری و ارتباط علمی موثر در زمینه های تحقیقاتی و آموزشی بین متخصصین و محققین رشته بیوفارماسی و فارماکوکینتیک، تلاش برای بهره گیری از دانش و اصول مربوطه در راستای توسعه داروهای جدید، افزایش کیفیت فراورده های دارویی، ایجاد همکاریهای بین المللی در زمینه توسعه دارویی، طراحی سیستمهای نوین دارورسانی و تعیین رژیمهای درمانی صحیح برای بیماران بر اساس اصول فارماکوکینتیک و فارماکودینامیک از اهداف اصلی انجمن می باشد.
حال پس از عضویت ایشان در انجمن پیشگفت، دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز نقش اساسی و پررنگ در تدوین اهداف دانش داروسازی کشور دارد.
ضمن عرض تبریک فراوان، توفیق روز ایشان را از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.