• تاریخ انتشار : 1401/01/24 - 11:01

فعالیت های مرتبط با پژوهش، فناوری و صنعت

فعالیت های مرتبط با پژوهش، فناوری و صنعت

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی و به استناد نامه دکتر رضا شکوهی معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه؛ به استحضار اعضای هیئت علمی می رساند در خصوص تحقق اهداف متعالی نقشه جامع علمی کشور و به منظور استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت ها و توانایی های موجود در دانشگاه، انجام فعالیت های مرتبط با پژوهش، فناوری و صنعت بعنوان بخشی از وظایف اعضای محترم هیئت علمی تلقی گردیده و با اطلاع و موافقت دانشگاه مغایرتی با فعالیت های تمام وقتی و سایر امتیازاتی که با رعایت مقررات مروبطه مشمول اعضای هیئت علمی دانشگاه می شود، نخواهد داشت.

• گروه خبری : اطلاعيه ها