• تاریخ انتشار : 1400/04/06 - 12:24
پیام تبریک

قدردانی معاون آموزشی دانشگاه از دکتر کتایون درخشنده

دکتر ممانی در پیامی از زحمات دکتر درخشنده رئیس دانشکده داروسازی در پی بدست آوردن مجوز راه اندازی رشته نانو فناوری دارویی در مقطع دکتری تحصصی قدردانی کرد.....

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در پیام دکتر مژگان ممانی خطاب به دکتر درخشنده آمده است:

سرکار خانم دکتر کتایون درخشنده

ریاست محترم دانشکده داروسازی

ضمن عرض تبریک در خصوص صدور مجوز راه اندازی رشته نانو فناوری دارویی مقطع دکتری تخصصی از سوی مقام محترم وزارت، بدینوسیله از زحمات ارزنده و پیگیری مستمر سرکار عالی و سایر همکاران ارجمند آن دانشکده و گروه فوق صمیمانه تشکر و قدر دانی به عمل می آید. توفیق روز افزونتان را در توسعه و تعالی اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم. /ب

دکتر مژگان ممانی

معاون آموزشی دانشگاه