• تاریخ انتشار : 1401/06/10 - 10:09
تبریک

موفقیتی دیگر در دانشکده داروسازی همدان رقم خورد

فارماسیوتیکس در جدول رشته های جدید اضافه شده به سند توسعه متوازن آموزش عالی علوم پزشکی کلان مناطق آمایشی کشور قرار گرفت.

موفقیتی دیگر در دانشکده داروسازی همدان رقم خورد
به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی و به استناد نامه شماره 136/522 صادره از سوی دکتر جلیل کوهپایه زاده اصفهانی دبیر محترم شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی ، دکتری تخصصی (Ph.D ) رشته فارماسیوتیکس در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی پزشکی و خدمات درمانی استان همدان در جدول رشته های جدید اضافه شده به سند توسعه متوازن آموزش عالی علوم پزشکی کلان مناطق آمایشی کشور در سال 1403 قرار گرفت. این مهم با پیگیری و جدیت مدیریت دانشکده داروسازی، تلاش و مساعی واحد تحصیلات تکمیلی و گروه فارماسیوتیکس بدست آمده است که نشان از پیشرفت و اعتلای این دانش در استان دارد.

ضمن تشکر و قدردانی از مساعدت و حمایت های بی دریغ ریاست محترم دانشگاه و همچنین معاونت محترم آموزشی، این موفقیت بزرگ آموزشی را به مجموعه وسیع دانشگاه علوم پزشکی همدان تبریک و تهنیت عرض می نماییم.