• تاریخ انتشار : 1401/06/04 - 22:57
پیام تبریک

پنجم شهریور روز بزرگداشت حکیم زکریای رازی و روز داروساز

رئیس دانشکده داروسازی همدان در پیامی پنجم شهریور روز بزرگداشت حکیم زکریای رازی و روز داروساز را تبریک گفتند.

پیام تبریک
به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ دکتر کتایون درخشنده با صدور پیامی پنجم شهریورماه روز بزرگداشت حکیم زکریای رازی و روز داروساز را تبریک گفتند.
متن پیام ایشان بدین شرح است :

از مژده ی حبیب، دلم شاد و خرم است/وز نسخه ی طبیب، تنم ایمن از بلاست
دلسوزی و تلاش در جهت تامین سلامتی و بهروزی انسان یکی از وظایف داروسازان می باشد که تماما عمر خود را به مطالعه و تحقیق پرداخته و در هیاهوی گرفتاری های جامعه همچون سایر درمانگران در راس امور قرار گرفته اند. همه ساله اعضای حرفه ی داروسازی با یادآوری تلاش و سعی خود و همکارانشان پنجم شهریور ماه را گرامی می دارند.پنجم شهریورماه روز بزرگداشت حکیم زکریای رازی و روز داروسازی را بر شما تبریک میگویم.در پناه حضرت حق پایدار و برقرار باشید و در دل همگنان ماندگار.
دکتر کتایون درخشنده رئیس دانشکده داروسازی پنجم شهریور یکهزار و چهارصد و یک روز داروساز