• تاریخ انتشار : 1401/02/17 - 11:07

پیام تبریک رئیس دانشکده داروسازی به مناسبت روز کارگر

دکتر کتایون درخشنده رئیس دانشکده داروسازی همدان با صدور پیامی روز جهانی کار و کارگر را تبریک گفتند ...

دکتر کتایون درخشنده رئیس دانشکده داروسازی همدان با صدور پیامی روز جهانی کار و کارگر را تبریک گفتند:

متن پیام ایشان بدین شرح است:

یازدهم اردیبهشت ماه روز جهانی کار و کارگر مختص تشکر و قدردانی از زحمات عزیزانی است که زمینه ی پیشبرد اهداف و ارتقای هر سازمانی را فراهم می آورند. بر همین اساس هر نوع کاری که بشریت را ارتقاء دهد با احترام و عزت همراه است و باید با خوبی از آن یاد کرد چرا که هیچ کاری بی اهمیت نیست. امروز روز تجلیل از تلاش های شگفت انگیز همه کارگرانی است که در راه پیشرفت ایران اسلامی عرق ریخته و تلاش کرده اند. بنابراین بر خود واجب می دانم از زحمات کلیه همکاران گروه پشتیبانی و کارگران این دانشکده تقدیر و روز جهانی کارگر را خدمت این بزرگواران تبریک عرض نمایم.

دکتر کتایون درخشنده

رئیس دانشکده داروسازی