• تاریخ انتشار : 1398/08/06 - 08:48
کمپين

کمپين "مبارزه با داروهاي جعلي و تقلبي"

به مناسبت روز جهانی داروساز، کمپین " مبارزه با داروهای جعلی و تقلبی " توسط انجمن علمی و دانشجویی این دانشکده برقرار شد. .......

به مناسبت روز جهانی داروساز، کمپین " مبارزه با داروهای جعلی و تقلبی "  توسط انجمن علمی و دانشجویی این دانشکده برقرار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ در تاریخ 1398/07/22,23عضای انجمن علمی دانشجویی این دانشکده با مساعدت سرپرست داروخانه های دانشگاه و با همکاری جمعی از دانشجویان علاقه‌مند در محل داروخانه آموزشی و فوق تخصصی دانشگاه با نصب بنر و پخش بروشور به توضيح درباره چگونگي پيگيري اصالت كالا و تضمين اصلي بودن دارو پرداختند و نقش داروساز را نيز براي عموم مراجعين توضيح دادند.شایان ذکر است این فعالیت همه ساله در جهت بالابردن سطح آگاهی شهروندان محترم به طرق مختلف توسط انجمن فوق الذکر انجام می­گردد.