• تاریخ انتشار : 1401/06/14 - 09:05
ߎ瘵عود کوهنوردی

⚜ مهدی عطریان به فنی ترین قله ایران "علم کوه " صعود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ در روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۱۲ مهدی عطریان همکار شاغل در این دانشکده و واحد اطلاعات دارویی به قله ۴۸۵۰ متری علم کوه فنی ترین قله ایران صعود کرد. علم‌کوه، کوهی در شمال ایران می باشد که...........

صعود کوهنوردی

⚜ مهدی عطریان به فنی ترین قله ایران "علم کوه " صعود کرد.

✍ به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ در روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۱۲ مهدی عطریان همکار شاغل در این دانشکده و واحد اطلاعات دارویی به قله ۴۸۵۰ متری علم کوه فنی ترین قله ایران صعود کرد.

علم‌کوه، کوهی در شمال ایران می باشد که دومین کوه بلند ایران پس از دماوند است. علم‌کوه در جنوب دریای مازندران و در پارهٔ مرکزی رشته‌کوه البرز در منطقهٔ تخت سلیمان جای دارد. بیشتر شهرت این کوه به خاطر دیواره‌ای است که در دامنه شمالی آن واقع گردیده و دارای فنّی‌ترین و سخت‌ترین مسیرهای سنگ‌نوردی و دیواره‌نوردی در ایران می باشد. این دیواره در ایران، جایگاهی مانند کی۲ در جهان را داراست.

مجموعه مدیریتی دانشکده داروسازی این موفقیت ورزشی را خدمت ایشان و خانواده ورزش دانشگاه تبریک عرض می نماید.