• تاریخ انتشار : 1396/11/11 - 12:21

فراخوان چهارمین المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی

همزمان با چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که با هدف ترویج و توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری در چندین بخش رقابتی ...

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی و با توجه به نامه دکتر سید محمد صادق حسینی/مدیر محترم امور آموزشی دانشگاه، مهلت تکمیل مدارک ثبت نامی در دانشگاه مشخص گردیده است که بر این اساس دانشجویان می بایستی هر چه سریعتر نسبت به تکمیل و رفع نواقص پرونده آموزشی خود اقدام نمایند .

در متن نامه مذکور اینگونه آمده است ؛

با توجه به شرایط نام نویسی دانشجویان در بدو قبولی در دانشگاه ها طبق آئین نامه های آموزشی، دانشجویان ملزم می باشند تا پایان نیمسال اول نسبت به تکمیل و رفع نواقص پرونده آموزشی خود اقدام نمایند . بنابراین می بایستی این عزیزان تا قبل از حذف و اضافه نیمسال دوم ۹۷ _ ۹۶ جهت رفع نواقص به اداره کل آموزش مراجعه نمایند .

نکته: در صورت عدم رعایت موارد فوق، انتخاب واحد نیمسال دوم برای آنها کان لم یکن تلقی می گردد .

• گروه خبری : اطلاعيه ها