• تاریخ انتشار : 1401/08/26 - 09:02
بازدید

بازدید مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از باغ گیاهان دارویی دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ در روز پنج شنبه مورخ 1401/08/19 دکتر نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به همراه دکتر محمد مهدی مجذوبی رئیس دانشگاه...

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ در روز پنج شنبه مورخ1401/08/19 دکتر نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به همراه دکتر محمد مهدی مجذوبی رئیس دانشگاه، دکتر طهماسبی معاون دمان، دکتر نظری پویا مشاور اجرایی رئیس دانشگاه و دکتر درخشنده رئیس دانشکده داروسازی از مجموعه آموزشی - پژوهشی گیاهان دارویی دانشگاه بازدید نمودند.

دکتر حسینی یکتا با ارزیابی گونه های گیاهی و فضای فیزیکی باغ گیاهان دارویی دسترسی به موفقیت های آموزشی و تحقیقاتی در این حوزه را برای دانشگاه علوم پزشکی همدان مناسب دانسته و عنوان نموند این نمونه گامی تازه و موثر در حوزه طب ایرانی می باشد..

بازدید از آزمایشگاه های گیاهان دارویی، هرباریوم، مرکز اطلاعات دارویی و سموم و داروخانه مدل از دیگر برنامه های این فعالت بود.

• کد خبر : 121976