• تاریخ انتشار : 1396/08/02 - 10:30

برگزاری کارگاه TBL در سالن جلسات دانشکده داروسازی در پانزدهمین همایش علوم دارویی ایران

برپایی کارگاه TBL با تدریس جناب پرفسور نخودچی در سالن جلسات دانشکده در جریان برگزاری پانزدهمین همایش علوم دارویی ایران ....

یکی از نکات قابل توجه و حائز اهمیت در جریان برگزاری پانزدهمین همایش علوم دارویی ایران، برپایی کارگاه TBL با تدریس جناب پرفسور نخودچی در سالن جلسات دانشکده داروسازی بوده است .

این کارگاه با هدف توانمندسازی با روش های نوین ( یادگیری بر اساس کار تیمی ) جهت اعضای محترم هیئت علمی انجام گرفت.

در پایان این کارگاه جناب پرفسور نخودچی جهت سنجش سطح یادگیری اعضای محترم هیئت علمی از این عزیزان آزمون گرفتند که با تحسین از عملکرد آنها جلسه به پایان رسید.

امید است برپایی چنین کارگاه هایی در روند رو به رشد مجموعه ی دانشگاه مفید واقع شود.