• تاریخ انتشار : 1398/06/12 - 12:00
مراسم گرامیداشت روز داروساز

تجلیل از اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی به مناسبت روز داروساز.

مراسم گرامیداشت روز داروساز

تجلیل از اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی به مناسبت روز داروساز.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ مراسم بزرگداشت روز داروساز و تجلیل از اعضای هیئت علمی این دانشکده در دفتر معاونت آموزشی برگزار گردید.

در ابتدا دکتر کتایون درخشنده رئیس دانشکده داروسازی همدان ضمن گرامی دانستن پنجم شهریورماه روز بزرگداشت حکیم زکریای رازی و تبریک روز داروساز، از زحمات تک تک اعضای هئیت علمی که با حضور موثر و نقش آفرین خود، فضای آموزشی و پژوهشی چشم نوازی را در دانشکده ایجاد کرده اند، تشکر و قدردانی نمودند.

سپس جعفر شاهرخی معاون اداری و مالی این دانشکده نیز ضمن خجسته دانستن روز داروساز، از حضور در این دانشکده و همکاری با اعضای محترم هیئت علمی و عوامل آموزشی اعلام خرسندی کرده و ابراز نمودند با سعی و تلاش فراوان جهت پیشبرد اهداف همه جانبه دانشکده داروسازی همدان قدم خواهند برداشت.

در ادامه دکتر مژده محمدی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده داروسازی نیز این روز را به همکاران هیئت علمی خود تبریک گفتند و با آرزوی توفیق و سربلندی همه جانبه برای این عزیزان، اعلام امیدواری نمودند در آینده شاهد پیشرفت های شگرفی در تمامی حوزه های دانشکده داروسازی همدان خواهیم بود.

در پایان هدایایی به رسم یادبود توسط ریاست محترم دانشکده به اعضای هیئت علمی تقدیم گردید.