• تاریخ انتشار : 1401/06/10 - 10:30
تشکر و قدردانی

قدردانی عوامل بیمه نیروهای مسلح از واحد اطلاعات دارویی

ه گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ آقای دهقانی مدیر امور دارویی بیمه ی نیروهای مسلح استان به همراه خانم فرشچی مدیر اسناد پزشکی این بیمه با حضور در دفتر سرپرستی اطلاعات دارویی دانشگاه، ضمن تبریک روز داروساز ب.....

تشکر و قدردانی

قدردانی عوامل بیمه نیروهای مسلح از واحد اطلاعات دارویی

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ آقای دهقانی مدیر امور دارویی بیمه ی نیروهای مسلح استان به همراه خانم فرشچی مدیر اسناد پزشکی این بیمه با حضور در دفتر سرپرستی اطلاعات دارویی دانشگاه، ضمن تبریک روز داروساز به دکتر کتایون درخشنده سرپرست واحد اطلاعات دارویی و سایر داروسازان محترم شاغل در داروخانه، از قبول زحمات ایشان در قبال افراد تحت پوشش بیمه پیشگفت تشکر و قدردانی بعمل آوردند.

در ادامه دکتر درخشنده با اشاره به مشکلات موجود در امر نسخه خوانی و نسخه پیچی الکترونیک، درخواست تسریع در رفع موانع با اجرای کارگاه های موثر در این موضوع را داشتند چرا که رسالت اصلی داروخانه دانشگاه ارائه خدمات بهتر و موثر به هم استانی های عزیز و حتی درصدی از منطقه غرب کشور می باشد.

ایشان با اشاره به اینکه پرسنل داروخانه همواره در تلاش برای خدمت رسانی به بیمه شدگان نیروهای مسلح می باشند از حضور این عوامل در دفتر اطلاعات دارویی تشکر نمودند.