• تاریخ انتشار : 1400/04/27 - 07:57
تشکر و تقدیر

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان همدان با ارسال نامه ای کسب مجوز تاسیس رشته Ph.D نانو فناوری دارویی را تبریک گفتند.

متن پیام ایشان بدین شرح است: سرکار خانم دکتر کتایون درخشنده ریاست محترم دانشکده داروسازی همدان خبر مسرت بخش مجوز تاسیس رشته Ph.D نانو فناوری دارویی در دانشکده داروسازی که نشان از همت و کوشش شما و همکاران محترم آن دانشکده می باشد را باعث افتخار می دانم........

متن پیام ایشان بدین شرح است:سرکار خانم دکتر کتایون درخشندهریاست محترم دانشکده داروسازی همدانخبر مسرت بخش مجوز تاسیس رشته Ph.D نانو فناوری دارویی در دانشکده داروسازی که نشان از همت و کوشش شما و همکاران محترم آن دانشکده می باشد را باعث افتخار می دانم، مراتب را از صمیم قلب تبریک گفته و تشکر می نمایم. آرزوی توفیق روز افزون شما بزرگواران را از درگاه خداوند منان خواستارم.
دکتر محمد صادق صبامدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان همدان