• تاریخ انتشار : 1400/10/20 - 13:32
پیام تبریک

💯دکتر سارا عطایی از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت

❇️به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی و به استناد ابلاغ صادره از سوی جناب آقای دکتر محمد مهدی مجذوبی ریاست محترم دانشگاه، دکتر سارا عطایی عضو هیئت علمی این دانشکده به مرتبه علمی دانشیاری در رشته داروسازی بالینی ارتقاء یافتند....

💯دکتر سارا عطایی از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.
متن ابلاغ ایشان بدین شرح است:
سرکار خانم دکتر سارا عطاییعضو محترم هیأت علمی دانشگاه
با توجه به آیین‌نامه ارتقای اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران و با استناد به بند (چهار) مصوبات هشتاد و هشتمین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه،سرکارعالی به موجب این ابلاغ از مرتبه استادیاری به دانشیاری رشته داروسازی بالینی ارتقاء می‌یابید.
ضمن تبریک این توفیق ارزشمند، لازم می‌داند از تلاش خالصانه شما در اعتلای علمی دانشگاه صمیمانه تشکر نماید. امید است با استعانت از درگاه الهی در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، همواره موفق و موید باشید.
دکتر محمد مهدی مجذوبیسرپرست دانشگاه و رئیس هیات ممیزه