• تاریخ انتشار : 1398/07/04 - 10:15
سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی و به استناد نامه معاونت محترم آموزشی و دبیرشورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت؛  سامانه اینترنتی نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر به آدرس  HTTP://shahedtransmission.behdasht.gov.ir  فعال گردیده است . لذا دانشجویان محترم طبق زمانبندی اعلام شده در ذیل می­توانند جهت ثبت درخواست اقدام نمایند.

1-     دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل :

الف : از تاریخ 1398/06/12 لغایت 1398/06/22 ثبت نام متقاضیان انتقال

ب : از تاریخ 1398/06/22 لغایت 1398/06/27 بررسی وضعیت آموزشی و تحصیلی متقاضیان ثبت نام شده و اظهار نظر دانشکده مبداء در سامانه

2-    دانشجویان شاهد و ایثارگر جدیدالورود

دانشجویان جدیدالورود متقاضی انتقال لازم است پس از ثبت نام و دریافت شماره دانشجویی حداکثر تا تاریخ 1398/07/05 نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر اقدام نمایند.

• گروه خبری : اطلاعيه ها