• تاریخ انتشار : 1399/09/19 - 13:56
نمره

نمره زبان انگلیسی دانشجویان دوره دکتری تخصصی پی اچ دی

ه اطلاع می رساند طبق مصوبه هفتاد و هفتمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی در خصوص " نمره زبان انگلیسی دانشجویان دوره دکتری تخصصی Ph.D " موارد زیر اجرا خواهد گردید: ۱_ دانشجویان دوره دکتری تخصصی (Ph.D ) ورودی سالتحصیلی ۱۴۰۰ _ ۱۳۹۹ تا زمان امتحان جامع، ملزم به کسب نمره

۱_ دانشجویان دوره دکتری تخصصی (Ph.D ) ورودی سالتحصیلی ۱۴۰۰ _ ۱۳۹۹ تا زمان امتحان جامع، ملزم به کسب نمره آزمون زبان انگلیسی بر اساس مصوبات شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی می باشند.
۲_ از آزمون سالتحصیلی ۱۴۰۱ _ ۱۴۰۰ و به بعد درس زبان انگلیسی با ضریب مناسب به دروس آزمون ورودی دواطلبین دوره دکتری تخصصی اضافه می شود و دانشجویان پذیرفته شده تا زمان امتحان جامع ملزم به کسب نمره آزمون زبان انگلیسی بر اساس مصوبات شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی می باشند.

• گروه خبری : اطلاعيه ها