• تاریخ انتشار : 1397/03/06 - 12:02

برگزاری کارگاه آموزشی " PSP "

یک دوره پنل آموزشی ( PSP ) با موضوع آشنایی با قوانین و دستمزد داروسازان در آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی با حضور ...

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی ؛ انجمن علمی دانشجویی داروسازی با مساعدت و همکاری معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مدیریت محترم فرهنگی دانشکده در روز چهار شنبه مورخ 1397/03/02  یک دوره پنل آموزشی ( PSP ) با موضوع آینده شغلی دانشجویان داروسازی در داروخانه های شهری ، خواسته های حقوقی دانشجویان سال اخر و مسوولین فنی جهت پرداخت هماهنگ انجمن داروسازان همدان با سایر انجمن های سطح کشور در آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی با حضور ریاست محترم دانشگاه / جناب آقای دکتر سید حبیب اله موسوی بهار ، ریاست محترم دانشکده داروسازی / سرکار خانم دکتر کتایون درخشنده ، مدیریت محترم نظارت بر دارو / سرکارخانم دکتر مساعد ، معاونت محترم آموزشی دانشکده داروسازی / سرکارخانم دکتر مژده محمدی ، اعضای محترم انجمن داروسازان استان و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده داروسازی  برگزار گردید .

در ابتدای مراسم ریاست محترم دانشکده ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه ؛ نکاتی را در خصوص دانش داروسازی و راه های درآمدزایی آن عنوان نمودند.

در ادامه جناب آقای دکتر خواجوی ( دبیر محترم انجمن داروسازان استان ) آینده شغلی داروسازی و اوضاع کاری داروساز در داروخانه های سطح شهر استان را مورد بررسی قرار دادند و به تشریح مسائل پرداختند .

همچنین در جریان مراسم جناب آقای دکتر موسوی بهار ضمن مثبت ارزیابی کردن اینگونه کارگاه ها در تشویق دانشجویان ، آینده درخشانی را برای دانش داروسازی پیش بینی کردند که با تلاش و جدیت رسیدن به هر خواسته را ممکن دانستند.

و در پایان دانشجویان با طرح سوال از اعضای محترم انجمن داروسازان رهنمود های لازم را بدست آوردند.