جلسه مدیر کل آموزش دانشگاه علوم پزشکی و مسئولین دانشکده داروسازی با دانشجویان
دیدار نمایندگان دانشجویان دانشکده داروسازی با مدیر کل آموزش دانشگاه علوم پزشکی همدان و مسئولین دانشکده داروسازی
به نقل از روابط عمومی دانشکده داروسازی، جلسه مدیرکل آموزش دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر معصومی و مسئولین دانشکده داروسازی با نمایندگان دانشجویان دانشکده داروسازی در مورخ 1402/09/28 در سالن جلسات دانشکده داروسازی برگزار شد.
در این جلسه دکتر احمدی مقدم، سرپرست دانشکده داروسازی، ضمن ابراز خرسندی از تشکیل جلسات هم اندیشی با دانشجویان، دانشجو و دانشگاهیان را قشر فرهیخته جامعه دانست که با همفکری و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع مشکلات و دغدغه های کلاسهای آموزشی و سایر چالش های پیشرو برای رسیدن به شرایط مطلوب تلاش می کنند.
در ادامه دکتر معصومی، مدیر کل آموزش دانشگاه ضمن تاکید به قوانین دانشگاه و رعایت مقررات، تعامل و هم اندیشی میان دانشجویان و مسئولین دانشگاه را راهگشا و مفید ارزیابی کرد و رسیدن به شرایط مطلوب را نیازمند زمان و تعامل مناسب دانشجویان و مسئولین دانشکده دانست.

نظر دهید