دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1399/11/01 - 10:24
  • تعداد بازدید : 591
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 51
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سامانه

سامانه جامع طرح‌های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور

سامانه جامع طرح‌های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور دربرگیرنده اطلاعات همه طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های مصوب، خاتمه یافته دانشگاه‌ها و موسسات علوم پزشکی کشور است که توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طراحی، پیاده‌سازی و رونمایی شد....

 




به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، سامانه جامع طرح‌های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور  توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طراحی،  پیاده‌سازی و رونمایی شد.  


سامانه جامع طرح‌های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور دربرگیرنده اطلاعات همه طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های مصوب، خاتمه یافته دانشگاه‌ها و موسسات علوم پزشکی کشور است که توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طراحی، پیاده‌سازی و رونمایی شد.


سامانه مذکور با بیش از ۲۱۰ هزار طرح تحقیقاتی و پایان‌نامه دانشگاه‌های علوم پزشکی و موسسات وابسته به آدرس rpis.research.ac.ir  برای استفاده در اختیار عموم پژوهشگران و دانشجویان قرار گرفته است. در این سامانه از طریق جستجوی ساده و پیشرفته میتوان اطلاعات طرح های تحقیقاتی و پایان نامه های مصوب و خاتمه یافته را به منظور جلوگیری از تکرار پژوهش های قبلی و بررسی عناوین تکراری بازیابی کرد.


 


 


 


به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری،  با پیگیری مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ،‌ امکان دسترسی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به سامانه مشابهت یاب فراهم گردید.


به اطلاع می‌رساند با پیگیری مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ،‌ امکان دسترسی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به سامانه مشابهت یاب در آدرس https://ppc.research.ac.ir جهت بررسی سرقت علمی مقالات فراهم گردید. سامانه مشابهت یاب که از مجموعه سامانه‌های «نوپا» است، با هدف فراهم‌سازی امکان بررسی و شناسایی سرقت علمی (Plagiarism) در مقالات و متون انگلیسی طراحی و پیاده‌سازی شده و به صورت رایگان در اختیار همکاران هیأت علمی قرارگرفته است.


از این پس همکاران محترم هیأت علمی می‌توانند با مراجعه به آدرس فوق، با کد ملی به عنوان شناسه و رمزعبور خود که همان رمز عبور سامانه علم‌سنجی ایشان است وارد شده و نسبت به بارگذاری مقاله و اخذ گزارش مشابهت یابی آن اقدام نمایند. اعضای هیأت علمی که به رمز خود دسترسی ندارند می‌توانند از گزینه «بازیابی کلمه عبور» در همان صفحه نسبت به دسترسی به رمز عبور خود اقدام نمایند. 


 


 

  • گروه خبری : اخبار کتابخانه
  • کد خبر : 110034
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید